Outfits met open rug zijn hot aankomend seizoen: 4 x handige BH's om hieronder te dragen (2024)

Demi de Ruiter Fashion 5 mei 2022,

Leestijd: 4 minuten

Outfits met open rug zijn hot aankomend seizoen: 4 x handige BH's om hieronder te dragen (2)

Met de zomermaanden in het vooruitzicht zijn wij al druk bezig met de jacht op nieuwe pareltjes voor in onze garderobe. Wat ons is opgevallen tijdens het afstruinen van al die fashion webshops? De tops en jurkjes met een open rug zijn weer hélemaal hot aankomende zomer. Terecht als je het ons vraagt: het showen van een beetje huid door middel van het dragen van zo’n top of jurk is sexy, maar tegelijkertijd ook classy. Een echte musthave voor aankomend seizoen dus. De vraag is alleen: wat voor BH kan je nou het beste onder zo’n kledingstuk dragen?

Wij vertellen het je.

De top met open rug in 2022

De modetrends van aankomend seizoen draaien allemaal om het embracen van de sexy vrouw: denk aan de blote buik, de minirok en de korsettop. De top en jurk met open rug zijn hierop geen uitzondering. En we LOVE it. Deze trend geeft het ultieme zomer gevoel en is perfect voor de wat warmere dagen: denk bijvoorbeeld aan een fleurig zomerjurkje met een open rug. Beeld je zelf even in terwijl je op het strand of langs de boulevard loopt met een zacht briesje langs je rug waardoor de hoge temperatuur op je vakantiebestemming net even wat beter te verdragen is. Perfect, niet?

Maar ook voor de avonden is de open rug perfect. Zie je jezelf al een statement maken in een lange zwierige jurk met een open rug of een mooie strakke top met open rug op een night out?

Welke BH draag je hieronder?

Helaas is er wel altijd een lastig dingetje aan het dragen van zo’n top of jurk met een open rug: welke BH draag je eronder? Sommige vrouwen voelen zich comfortabel om geen BH eronder te dragen en dit is natuurlijk de perfecte oplossing. Helaas is dit niet voor alle vrouwen mogelijk en sommige zullen zich er niet fijn bij voelen. Daarom hebben wij een paar opties voor je op een rijtje gezet zodat je van de zomer toch kunt shinen in die prachtige top of jurk met open rug.

1. De plak BH

De meeste vrouwen zullen wel bekend zijn met deze eerste optie: de plak BH. Deze BH kan super handig zijn om te dragen onder een top of jurk met een open rug, mits je er een hebt van goede kwaliteit (lees: die werkelijk blijft plakken) en je ‘m draagt naar de juiste gelegenheid. Als je er een draagt naar bijvoorbeeld een festival of een night out waar je veel danst en zweet, heb je een grote kans dat de BH na verloop van tijd al loslaat. Dat is natuurlijk niet wat we willen! Daarnaast is voor vrouwen met grote borsten de plak BH wellicht ook niet de beste optie.

Mocht de plak BH wel de ideale oplossing voor jou zijn: Hunkemöller verkoopt verschillende exemplaren voor een redelijke prijs. Zo ook deze zwarte plak BH met push-up. Twee vliegen in een klap.

2. Low back straps

Draag je liever gewoon een normale BH zodat je zeker weet dat alles op zijn plek blijft zitten? Dan zijn low back straps misschien wel de perfecte oplossing voor jou. Deze optie zal niet voor iedere top of jurk met een open rug werken, maar bij een lage rug tot op een bepaalde hoogte zullen deze bandjes niet te zien zijn. Je bevestigt ze door ze aan je eigen bh te haken en vervolgens te kruisen naar voren. Je koopt deze beige bandjes voor € 10,99 bij Hunkemöller.

Outfits met open rug zijn hot aankomend seizoen: 4 x handige BH's om hieronder te dragen (4)

3. De BH met transparante band

Is de top of jurk met open rug die je aan wilt doen te laag voor de low back straps? Dan is de BH met transparante achterkant misschien iets voor jou. Deze BH heeft een transparante band op de rug en is dus ideaal om te dragen onder kleding met een open rug. Bij Intimissimi verkopen ze deze strapless BH met een transparante band op de rug voor € 19,90.

Outfits met open rug zijn hot aankomend seizoen: 4 x handige BH's om hieronder te dragen (5)

4. Pads uit bikini

Op TikTok gaat deze handige hack rond die wellicht voor jou een goede oplossing kan zijn als je een strakke top of jurk met open rug wilt dragen.

@cassieanddizzy

No-show bra hack!! — been using swimsuit paddings since highschool but recently found out about the exposed foam trick through @jazrabarnes 💕 #nobra

♬ Solar Power – Lorde

Je kent ze wel: de losse pads in bepaalde bikinitops die je eruit kunt halen. Deze pads komen vaak met een laagje aan beide kanten die je eraf zou kunnen halen waardoor een plakkerig foam laagje tevoorschijn komt. Haal dit laagje er aan één kant van de pads af, stop ze in je top of jurk en zorg dat de plakkerige kant op de kleding terecht komt zodat de pads op zijn plaats blijven zitten.

Kom maar door met die kleding met open rug!

Zo zorg je ervoor dat de losse pads in je sport-bh wél op hun plek blijven zitten

Vorige

Volgende

Outfits met open rug zijn hot aankomend seizoen: 4 x handige BH's om hieronder te dragen (2024)

FAQs

Hoe sluit je een jurk met open rug? ›

Voor een snelle, gemakkelijke maar elegante bedekking kun je een omslagdoek, omslagdoek of stola om je schouders draperen . Als je je meer zorgen maakt over het bedekken van je onderrug, wikkel de sjaal dan om je onderarmen en laat hem achter je naar beneden hangen. Een brede pashmina-sjaal of omslagdoek vormt een elegante aanvulling op de meeste jurken.

Hoe draag je een jurk zonder bh? ›

Veel vrouwen vragen zich af of het mogelijk is om een jurk te dragen zonder bh en toch voldoende ondersteuning en comfort te hebben. Gelukkig zijn er handige oplossingen zoals boob tape of een Plak BH Met behulp van deze tape kun je je favoriete jurkjes dragen zonder bh en toch het gewenste vorm behouden.

Welke bh onder lage rug? ›

Strapless bh

Deze beha is ideaal wanneer je een off shoulder top draagt of wanneer je een jurk aan hebt met een lage rug. Als je bh een mooie achterkant heeft dan kan dit prima! Daarom is deze perfect als bh voor een jurk met blote rug.

Wat draag je onder een bandeau top? ›

Draag de mouwloze top onder je favoriete blazer of vestje. Dit ziet er niet alleen mega leuk uit, het maakt je outfit ook nog eens formeel. Zo kun je je bandeau top prima aan naar een speciale gelegenheid. Of combineer je bandeau top met een leren- of spijkerjasje, dan zit je altijd goed!

Kun je een jurk aanpassen zodat deze een open rug heeft? ›

Het goede nieuws is dat een jurk inderdaad kan worden aangepast om een ​​ontwerp zonder rug te krijgen .

Wat moet je onder een jurk aan? ›

Een van de beste opties is het dragen van een slip of string onder een jurk. Dit zorgt voor minimale lijnen onder strakke jurken en geeft u de mogelijkheid om met vertrouwen te bewegen. Een andere populaire optie is het dragen van een jarretel of panty, vooral onder jurken met een hoge taille of strakke rokken.

Wat dragen in plaats van bh? ›

Een camisole is een top dat kan worden gedragen als alternatief voor een beha. Camisoles zijn mouwloos en ze zijn in verschillende stijlen en materialen, van zijde tot katoen, en kunnen worden gedragen onder andere kledingstukken om extra ondersteuning te bieden.

Welke jurk als je buikje hebt? ›

Zoek je een jurk die jouw buik camoufleert? Dan is een A-lijn jurk de juiste keuze. Deze jurk zit mooi aangesloten tot aan je taille en loopt vanaf daar wijder uit. De focus ligt hierdoor op het bovenste gedeelte van je romp.

Wat gebeurt er als je nooit een bh draagt? ›

Als je tijdens een training geen beha draagt, zullen je rug-, nekspieren en trapezius (een belangrijke spier in de rug) ook een stuk harder moeten werken om je gewicht in evenwicht te brengen. Net als bij het wisselen van zwemslag is afwisseling goed als het gaat om het dragen van een beha.

Kun je een bandeau dragen in plaats van een bh? ›

Bandeau's. Geboren uit de momenten waarop je een bralette wilt dragen maar iets strapless nodig hebt, is een bandeau een comfortabel strapless bh-alternatief dat geen clips of bandjes heeft om hem op zijn plaats te houden . Dat klopt!

Wanneer draag je een bandeau-bh? ›

Tube-bh werkt geweldig met strapless, off-shoulder of tube-tops en jurken . Ze geven je de broodnodige ondersteuning zonder dat er lelijke bh-bandjes zichtbaar zijn. De meeste bandeau- of tube-bh's worden geleverd met vakjes waarin pads kunnen worden gestoken. Dit maakt de beha veelzijdig genoeg om te worden gedragen onder nauwsluitende outfits zonder tepelshow.

Wat voor bh onder T-shirt? ›

Een T-shirt beha is een beha met gladde naadloze cups. De naam is oorspronkelijk bedacht omdat deze beha bedoeld was om onder een wit T-shirt te dragen zonder dat er iets zichtbaar was van de cupnaden of de structuur. Het is gewoon de ideale beha om te dragen onder strakke of dunne kleding.

Hoe zorg je ervoor dat je jurk niet omhoog kruipt? ›

Gebruik antislipbanden of dubbelzijdige tape om te voorkomen dat het jurkje omhoog kruipt. Draag een panty of panty met een laag silhouet om te voorkomen dat het jurkje omhoog kruipt.

Hoe maak je een jurk zonder rug strakker? ›

Wat zijn enkele effectieve methoden om een ​​jurk zonder rug strak te trekken? Draai de jurk binnenstebuiten en plaats een veiligheidsspeld bij elke naad. Gebruik een schoenveter om door elke pin te lussen. Draai zo veel of zo weinig aan als u wilt .

Hoe blijven jurken zonder rug aan? ›

Een jurk zonder rug kan op verschillende manieren omhoog worden gehouden. De meest voorkomende is een enkel stuk stof of riem dat achter de nek van de drager loopt, in halterstijl . De nekband kan zelf worden bedekt door het haar van de drager, waardoor van achteren de indruk ontstaat dat niets de jurk omhoog houdt.

Top Articles
11 Very Best EPCOT Restaurants: Dining Dreams Come True 2024
Best EPCOT Restaurants Ranked 2024
Maxtrack Live
Melson Funeral Services Obituaries
Busted Newspaper Zapata Tx
Jennifer Hart Facebook
Wal-Mart 140 Supercenter Products
Tanger Outlets Sevierville Directory Map
Lichtsignale | Spur H0 | Sortiment | Viessmann Modelltechnik GmbH
Mlifeinsider Okta
Infinite Campus Parent Portal Hall County
shopping.drugsourceinc.com/imperial | Imperial Health TX AZ
Things To Do In Atlanta Tomorrow Night
Darksteel Plate Deepwoken
Labor Gigs On Craigslist
Directions To 401 East Chestnut Street Louisville Kentucky
Dark Chocolate Cherry Vegan Cinnamon Rolls
Bank Of America Financial Center Irvington Photos
White Pages Corpus Christi
91 East Freeway Accident Today 2022
97226 Zip Code
Loft Stores Near Me
CVS Near Me | Columbus, NE
Transactions (zipForm Edition) | Lone Wolf | Real Estate Forms Software
Craigslist Pearl Ms
Canvasdiscount Black Friday Deals
Minnick Funeral Home West Point Nebraska
Craigslist Maryland Trucks - By Owner
Miles City Montana Craigslist
Jailfunds Send Message
Visit the UK as a Standard Visitor
Www.1Tamilmv.con
Federal Express Drop Off Center Near Me
Trust/Family Bank Contingency Plan
Laveen Modern Dentistry And Orthodontics Laveen Village Az
Human Unitec International Inc (HMNU) Stock Price History Chart & Technical Analysis Graph - TipRanks.com
Craigslist Hamilton Al
Http://N14.Ultipro.com
Uhaul Park Merced
Pinellas Fire Active Calls
PruittHealth hiring Certified Nursing Assistant - Third Shift in Augusta, GA | LinkedIn
Alston – Travel guide at Wikivoyage
Lucifer Morningstar Wiki
Pathfinder Wrath Of The Righteous Tiefling Traitor
Craigslist Com St Cloud Mn
Pgecom
Trending mods at Kenshi Nexus
Sara Carter Fox News Photos
Dagelijkse hooikoortsradar: deze pollen zitten nu in de lucht
Whitney Wisconsin 2022
Aloha Kitchen Florence Menu
The Ultimate Guide To 5 Movierulz. Com: Exploring The World Of Online Movies
Latest Posts
Article information

Author: Lakeisha Bayer VM

Last Updated:

Views: 5920

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lakeisha Bayer VM

Birthday: 1997-10-17

Address: Suite 835 34136 Adrian Mountains, Floydton, UT 81036

Phone: +3571527672278

Job: Manufacturing Agent

Hobby: Skimboarding, Photography, Roller skating, Knife making, Paintball, Embroidery, Gunsmithing

Introduction: My name is Lakeisha Bayer VM, I am a brainy, kind, enchanting, healthy, lovely, clean, witty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.